Contactgegevens

Rosstraat 5,  6271 BG,  Gulpen

info@gulperhoes.nl

KvK nr 72931256

Stel je vraag

Dit project van de Gemeente Gulpen

wordt mede mogelijk gemaakt door:


VSB fonds

20 februari 2020

VSBfonds ondersteunt initiatieven van en voor iedereen die actief wil meedoen aan de samenleving. In de vorm van donaties, praktische kennis en netwerken. Het fonds wil bijdragen aan de zelfredzaamheid en samenredzaamheid in ons land. Door sociale en culturele projecten te steunen en door studiebeurzen te verstrekken. Zodat iedereen zijn of haar plek krijgt in onze diverse samenleving en kan groeien, leren en leven met én dankzij elkaar. Vandaar het motto van het fonds: ‘Iedereen doet mee’.

Provincie Limburg

Dit project wordt gesubsidieerd door de Provincie Limburg

Rabobank

Rabobank steunt vele lokale projecten en is blij mee te helpen aan de sociale verbreding in Gulpen.

Oranjefonds

Het Oranje Fonds is er voor iedereen die iets voor een ander wil doen. Onze steun bestaat uit geld, tijd, kennis en aandacht. Als we er allemaal voor elkaar zijn, staat niemand er alleen voor.

Protestanse Gemeente Maas-Heuvelland

Ook de Protestantse Gemeente, als vorige eigenaar van dit pand, beter bekend als de Toeristenkerk, heeft een flinke bijdrage geleverd aan de totstandkoming van deze nieuwe bestemming voor Gulpen.

Verdere sponsoren zijn: Curvers Raadgevende Ingenieurs BV, Team Architecten, KS Bouwmanagement, Jongen Bouwpartners en Mediaservice Maastricht.